Derbyseger!!! 

5-0 på nationaldagen kryddades med 2-0 igår borta på Fröjevi. Totalt 7-0 mellan Ervalla SK och Frövi IK på två möten denna säsong i länets div.5 fotboll. Det  återstår nu bara två matcher av serien och sista matchen på hemmaborgen Lyckevallen äger rum på bygdens fotbollensdag på lördag kl 15:00 mot Mariebergs IK. Titta gärna ner denna sista hemmamatch för nykomlingen som har gått som tåget denna höst. På lördag fm avslutar föreningens 10-åringar sin säsong med matcher på Lyckevallen tillsammans med Sturehov, Latorp och Vretstorp. Igår söndag spelade 13-åringarna sin sista match för hösten på Lyckevallen och vann sitt derby mot Lillån FK med 6-2. Fotbollssäsongen börjar gå mot ditt slut men vi klämmer ur det sista kommande helg hemma i bygden. Sträck på er alla bygdebor efter en finfin säsong. 

Share on Facebook