Tisdag i september

Kolla bara in vad denna sista tisdag i september har att bjuda på för dessa personer boendes (eller besökandes) i vårt område. Fotbollssavslutning för alla våra tre ungdomslag på Lyckevallen. Seniorlaget tränar, Bygdelaget har ordinarie styrelsemöte med inbjudna gäster dock på en plats som kan visa bilder från Canon på en filmduk. Alltså mötet är flyttat från hembygdsgården till Lyckevallen och gästerna samt ledamöterna är omdirigerade till bygdens idylliska fotbollsarena. I kapellet äger Stickcafét rum ikväll igen och i församlingshemmet utövar församlingens kyrkokör sin ordinarie veckoträning. Detta skall aldrig tas för givet för detta är levande landsbygd i vekligheten, saker som sker för att människor vill mötas och umgås där man bor och verkar. Njut, var stolt och våga kliv fram och säg tack till alla inblandade personer, föreningar och församlingen m fl! 

Share on Facebook