Levande bygd! 

Igår ägde årets fjärde och näst sista bygdelagsmöte för året rum. Fyra tjänstemän från kommunen kom och prata levande landsbygd samt fiber. Föreningsrunda med så mycket på gång att alla till och med på mötet häpnade av allt som sker. Nedan kan ni t ex anmäla er till nystarten av bygdens familjegymnastik bl a. Uppvaktning av Niclas som kreatören av BygdeTV. Till advent släpps den sista säsongen någonsin (?) med fokus Traktorrace. Över 35 avsnitt på tre år och en trilogi med visat och ovisat material på (snart) tre dvd-skivor, makalöst Niclas och stort tack! Även Kurt uppvaktades då han hela sommaren städat och fixat med ved vid Norsebäcksbadet och pendlarparkeringen vid bygdens rondell. Strongt och vackert jobbat! Alla är mer eller mindre värda en blomma i bygden för vi är på allas läppar numera, men det krävs hårt jobb att komma dit. Håll utkik för det sista kvartalet kommer bli minst sagt händelserikt! 

——————–

Välkomna till FamiljeGympa med rörelseglädje! 

När: Lördagar kl: 09.20-10.00

(15/10, 22/10, 29/10, 12/11, 19/11, 26/11)

Uppehåll v 44.

Var: Ervalla, skolans gympasal

Hur: Under 30-40minuter, tränar och leker vi föräldrar tillsammans med våra barn. Målet är att vi vuxna, genom olika övningar ska bjuda kroppen på puls och styrka. Medan barnen under samma övning får lek, rörelse och smidighet.

När barnen kryper genom en tunnel bestående av föräldrar kommer samma övning generera träningsvärk i låren eller bröstmusklerna hos oss vuxna….

Fokus på upplägg för barnen ligger på ålder 3-6år men självklart är yngre och äldre barn välkomna. Alla kan, alla får vara med.

För anmälan maila: barnets namn och ålder till emma.rojler@gmail.com

Kostnad: 50kr för ht-16/vt -17

Samt medlemskap i ESK, 150kr/person eller 350 för familj.

Betalning görs till ESK, swish: 123 471 78 15 eller plusgiro 125902-7. 

Märk betalningen med namn och FG. 

Hoppas vi ses! 

Emma och Ola

Share on Facebook