BygdeTV 3

“Den bästa sommaren” kommer i en sista exklusive dvd från bygdens traktorrace med “best of material” från tidigare år. I mitten på november är denna sista tredje säsong klar och ute till försäljning lagom till julen 2016. Tre helt galna säsonger har det blivit och första året helt på youtube. Andra året fifty-fifty och tredje året 90-10 dvd mot “tuben”. När man har alla dessa tre skivor då har man verkligen bygden väl sammanfattad i tre väldokumenterade askar. En satsning från ingenstans renderade i filmmaterial på över 7-8h över tre säsonger. Tänk då in allt som klippts bort under alla dessa tre år. Vill rikta ett stort och hjärtligt tack till fullblodsproffset Niclas Lindahl som gjort denna dröm till verklighet och alla sponsorer samt samarbetspartners som ställt upp i vårt och torrt. Samt alla ni som köper vårt verk och tittar, utan er hade detta aldrig blivit verklighet över tre säsonger. 

Share on Facebook