Tack och hej!

Tre otroliga säsonger av bygdeTV är över. Historiens sista avsnitt på youtube är uppladdat igår den 7/10. Samma dag som ett nytt kapitel drog igång i mitt liv. Följ länken nedan och njut av Kristin och Micke som avslöjar vad som är bäst av Trakorracet och Raceday. Tusen tusen tack till er alla som stötta detta helt Sverigeunika projekt som get eko långt utanför bygdens gränser. Tredje och sista säsongens Dvd kommer till advent och säljs under december månad med enbart fokus på bygdens Trakorrace och lite “best of materail”. Detta har varit en dröm som gått i uppfyllelse att över 35 avsnitt och tre år speglat min älskade hembygd och allt som sker här. Tack Niclas, ni andra vet vilka som stöttat oss i vått och torrt dag och natt. Ni är helt underbara allesammans och det till er vi gnuggat på för all kärlek vi fått tillbaka. 

Njut av året sista avsnitt och missa inte trilogin sen av BygdeTV 1,2 och 3. 

Här finner du BygdeTV avsnittet!

Share on Facebook