Rikspokalen 2016

Nu har klockan passerat 07:00 med några minuter och alla tre sträckorna i årets Rikspokal är avstängda för vanliga trafikanter. SS 1 går i höjd med Lillyrka, SS 2 är klassiska “dyltastigen” och SS 3 är omåttligt populära tvåmilsrundan i bygden. Start och mål på Kvinnestagymnasiet och tillika servicen. Försäljning, servering och parkering sköts av samarbetsklubbar till SMK Örebro däribland bygdens sportklubb. Bygdens sträcka är identiskt med fjolårets och du som publik parkerar väldigt nära och bra med kiosk och grill såväl i Hult som i Klysna centrum. Varmt välkomna ut till en levande landsbygd med mycket rock n roll denna lördag (också). Nu lägger vi i en högre växel och följer upp våra tidigare arrangörs succér i bygden. Idel lokala förare på startlinjen detta året likaså och det gör att folk går man ur huse en sådan em. Ca 14:00 kommer första bil till bygden och sen är det ett pärlband av ekipage som kommer passera rallyts längsta och mest utslagsgivande sträcka. 

Share on Facebook