Schackhälsobok

Nåväl detta är väl en lite väl vilseledande rubrik men bilden på en vägg i Lindeberg där skol-SM avgjordes är väldigt talande. Nu har det ju gått betydligt bättre för bygdens jägare än stackarn på bilden. Tänk dock på att jakten fortsätter på många håll nu under en hel del helger framöver. Idag är det schack igen kl 17:00 i bygdens matsal och nästan direkt efteråt de populära hälsopassen 18:30 i bygdens idrottshall. Lägg därtill sen avslutningsdelen av rubriken, ja just exakt det. Bokbilen besöker bygden idag igen som en fin skrav mellan schacket och träningen så alla som ändå är ute och åker kan kika in och låna en spännande bok. En onsdag i oktober fylls av härlig energi i kyrkbyn för stora som små, så värdefullt att få dessa konkreta exempel vad livskvalité betyder för en bygd.   

Share on Facebook