Bygden blomstrar

Levande landsbygden fortsätter att leverera även denna torsdag. Som OM det händer något här i bygden. Det var som en mamma i bygden sa till mig, -“det händer så mycket att man blir stressad bara av allt som händer, sen hinner man ju bara besöka hälften ändå av allt som händer”. Nu skall vi inte stressa upp bygden men vi skall erbjuda boende och besökare arrangemang året om. Idag torsdag är det trivselträff i Sabbatsberg kl 14-16 med besök av Kilsbergssångarna som tar oss tillbaka till 50-talet. Naturligtvis fika och samkväm likaså i glada människors sällskap. Ikväll sen kl 19:00 i kyrkbyns församlingshem äger det redan på påannonserade årsmötet med hembygdsföreningen rum. Här underhåller systrarna Kleber till kaffe och mackan efter sedvanliga förhandlingar. Håll tillgodo, här i bygden sitter vi minsann inte still och media fortsätter förvånas över vårt naturliga engagemang 24/7.

Share on Facebook