Bygdenytt.se

Galet jag vet men som en outtröttlig bäver gnager jag vidare. Ett inlägg om dagen i snart fem år. Smaka på den igen, ett inlägg om dagen i snart fem år. 1/1-2012 började denna idé då korparna kraxade om att det händer inget på (lands)bygden. Hände det nåt så visste ju ingen om det för det fanns ju ingen som spred informationen. Snacka om en ond spiral, först hände inget……….och om det mot nån förmodan hände något så visste ingen om det, snacka om dödläge. Ni med gott minne vet att innan detta spred jag lappar redan på slutet av 90-talet med först fokus på ESK-bladet men mer och mer bygdefokus allt mer som åren gick. Man behöver inte gilla kyrkan, ridklubben eller LRF men man skall ha förståelse, respekt och ödmjukhet inför varandra. Kan man tidigt planera arrangemang och evenemang ihop så undviker vi onödiga krockar i bygden och det händer på så sätt saker under hela året än mycket en viss tid och sen ingenting alls. Jag tänker fortsätta ett bra tag till växlat med bloggen på NA utifrån mitt förtroendeuppdrag. Denna interaktiva anslagstavla finns för boende, besökare och nyfikna som vill veta mer om bygdernas bygd. Hur länge jag tänker hålla på avgörs av hur mycket ni läsare söker aktuell information om bygden. Siktar väl som ett första delmål på en miljon unika besök som ett första steg och fortsatta hejarop från er så ger det energi som räcker länge. Skulle vilja anslå alla era mejl och sms mm men dessa får jag spara till nån framtida memoar på sin höjd kanske. Roligt, uppskattar och värdefullt men det vet ni ju redan om! Ett fjuttigt tack känns klent men det är ni värda allihopa, TACK! 

Share on Facebook