Hälsobygd 

Bygdens idrottshall är verkligen ett nav denna höst. Tabata mm på onsdagskvällar som lockar hallen till sista bredd och bortsett det populära deltagandet så är det glada miner passen igenom. Lördagar nystartade barngymnastiken där intresset var stort direkt att föräldrar och barn tränar tillsammans. Måndagar har bygdens damer sitt innebandypass som ligger dagen efter gubbarnas på söndagkvällen. Ungdomarna dvs 20-25 åringarna kör tisdagar efter alla tre ungdomslagen som tränar i strid ström efter varandra. Lägg därtill Gårns arrangemang på torsdagskvällar samt ca 1gg/månaden på fredagar så är hallen väldigt använd denna höst. Vilket bara är roligt och angenämt att alla tider går åt. Onsdagar är det ju en välbesökt matsal också med schackspelande bygdebor. “Va nöjd med livet som du lever här, bland träd och bär…… 🙂 ”

Share on Facebook