Lucia x2

Det kan tyckas långt fram men tiden verkligen rusar fram i höstmyset. Bygdens två större luciafiranden är nu spikade samt sen finns det mindre med på Förskolan och Kyrkis mm. Dock äger lucia med julauktion rum i Sabbatsberg lördagen den 10/12. Skolans firande över i år rum på just den 13/12, tisdag. Här kommer också allt att döma bygdens lokala julmarknad hamna också efter fjolårets satsning att slå ihop arrangemangen då det lockade väldigt många besökare till matsal / idrottshall. Denna marknad arrangeras av bygdens sjätteklassare och på sensommaren fanns det vart fall en grupp av personer som arbetade utifrån hypotesen att köra samma kväll då många besökte kyrkbyn i samma veva. Exakt beslut om julmarknaden kommer men då har ni vart fall två luciafiranden att notera. 

Share on Facebook