Gemenskap 

Jag får på senare tid oftare och oftare frågan hur vi gör eller har gjort för att vara på nästan “allas läppar”. Det finns inga hemligheter eller genvägar utan hårt, lyssnade arbete där gemenskapen och glädjen är nyckeln och att ingenting är omöjligt. Man kan inte gnälla dagarna i ända och sen inget göra. Gör man något då kan man vart fall misslyckas vilket isf är en lärdom och livserfarenhet. Det bästa är att göra människor delaktiga, informera och stolta då får man ett förtroendekapital som man kan förvalta på bästa sätt. Sen är det då skoj för när människor ser handlingskraft och konkreta resultat då blir man stolt och glad över sin bygd. Medias bild sen är icke att förglömma och goda  exempel vinne alltid i längden sen med uppkavlade ärmar är bara angenämt. Hör gärna av er men går och målmedvetet arbete under många herrans år ger en god skörde men man får inte slå sig till ro och luta sig bakåt! 

Share on Facebook