Bygdelagsmötet 

Till årsmötet i feb, närmare bestämt 5/2 kl 16:00 avgår jag som ordförande för bygdelaget. Då är min två års period över och jag lovade min lokala partikrets det redan i aug. Men det är två ljusa år som jag ser tillbaka på och bara ikväll trots några föreningar som lämnat återbud så fylldes kalendern med Adventskonserter, disco, studiecirklar, julmarknad, lucia med efterföljande julauktion, trivselträffar, grötfester, midnattsmässa, futsalcup, mm mm innan årskiftet bara. Lägg därtill januari månad sen men det tar vi lite längre fram. Det är helt osannolikt om ni kompletterar detta med träningar, barngympa, kören, självförsvarskurs, mm som kommer återkommande. Håll i hatten och håll dig hemma. Ervalladagen med marknad och öppet hus i skolan mm infaller 2017 den 9/9! Boka in redan nu! 

Share on Facebook