Bygdens företagare 

Ta chansen och åk in på torsdagens möte på Rådhuset om företagande på landsbygden. Utifrån bygdelagsmötet i torsdags i Järlegården var det ett gäng som skulle besöka arrangemanget, kom ihåg att föranmäla er enligt inbjudan. Detta är ett av många möten där medborgarna bjuds in för att hålla dialog med förtroendevalda i landsbygdsnämnden. Utbyta idéer, hitta nya lösningar och fortsätta utveckla landsbygden positivt i hela vår kommun. Den senaste budgeten som klubbades innebar den grönaste landbygdsvänligaste budgeten någonsin, men det är vi landsbygdsbor inte nöjda med utan fortsätter ta steg i rätt riktning hela tiden i samklang med stadens utbud. 

Kom ihåg länken till landsbygdsprogrammet, remisstiden går ut samma dag som mötet 17/11 och du kan svara som privatperson; Landsbygdsprogrammet

Det händer grejer numera högt och lågt och Landsbygden är på tapeten bara en ligger i lite och kryddar det med uppkavlade ärmar! 

Share on Facebook