Adventskonsert

I torsdags bejublad trivselträff i kapellet och på lördag förväntansfull adventskonsert i samma kapell. Ifjol arrangerade bygden en julkonsert och i år blir det en adventskonsert i gospels tecken med Hampe gospel. Kl 18:00 i immanuelskapellet strax öster om kyrkbyn. Ni kommer se att detta veckoslut slår något galet novemberrekord och jag minns ännu denna mamma i bygden som för ett par är sen sa: -“det händer så mycket i bygden att man blir stressad av att bara läsa om allting, hur man sen skall hinna med allt är ju nästan omöjligt”. Då känner man att man lyckats med det många sa för några år sen, -“det gååår aldriiiiii”. Tur vi bor norr om Ervallaån och dess gräns mot Närke. Det mesta går om man tror på saker och ting och jag tror på bygden kort och gott! Klart / slut 🙂 

Share on Facebook