Uppdateringar 

Rätt roligt att ni hörde av er när det blev en dag utan inlägg. Det var heller inte undertecknads fel då det var service och uppdateringar av hemsidan under gårdagsnatten. Jo jag vet att det finns nån klokskap i att man skall sova 8h, jobba 8h och ha 8h fritid. Men ni alla ger sån energi, glädje och värme tillbaka att man lever på den och orkar tugga på lite extra nattetid. Visst så klart det inte går i längden men när man får hålla på med roliga utvecklade saker som ger resultat då är det värt det. Samtidigt hela tiden ha rätt fokus, målbild och båda fötterna djupt i myllan. Då vet ni varför sändningen igår misslyckades men den som väntar på något gott väntar långt ifrån förgäves. Det händer så mycket runt om oss att denna sida verkligen har funnits sin plats i cybervärlden. Det är tack vare er alla som delar, sprider och gillar informationen som sprids här ifrån. Nu säger “att göra listan” att det är dags att svara på alla inkomna mejl, tjipp och hajk! 

Share on Facebook