Triologin är i mål!

Ett av de roligaste projekten jag fått vara med om de senaste tre åren är BygdeTV. Sista avsnittet någonsin av denna variant inspelades och släpptes första veckan i oktober. Första avsnittet släpptes den 17/5-2014 och ca 35 avsnitt senare och tre dvder är sagan slut och trilogin i mål. En helt otrolig saga som blev till verkstad tack vare fullblodsproffset Niclas Lindahl, grymt bra och snyggt jobbat! Tusen tusen tack alla inblandade men denna dvd är den tredje och sista som Nils Larsson pryder omslaget som 2016 års traktorracevinnare. (Foto Gerd Ekström) Tack alla som stått bakom denna galna och Sverigeunika produktion ni är helt enastående och ger sån energi till oss att vi kan sväva ivä bland molnen men vi står stadigt fast på jorden och gör det som är som är roligast; sprida goda exempel från (lands)bygden. 

Share on Facebook