Nu är den här!

BygdeTv dvd 3, den bästa sommaren finns nu i bygden. Den kommer som vanligt säljas av Kurt med start redan ikväll på Hult säteri hälsar Kurt. 200:- för denna sista utgåva och det är de sista 300ex som någonsin kommer säljas. Det finns några tvåor kvar dock är alla ettor slut sen länge och endast några få visningsex finns kvar. Köper man 3:an och 2:an ihop får man bägge nu under december för endast 300:-. Niclas är mottagare av inkomsterna via Kurt. 

Den närmaste veckan kommer platserna vara enligt följande där Kurt är och säljer över disk; 

Torsdag kväll Hult säteri Julbord

Lördag kväll Sabbatsberg, Julauktion och Lucia. 

Tisdag kväll, bygdens skola och julmarknad. 

Det kommer fler platser sen vad det lider och några har beställt exklusive hemleverans bl a. Allt för bygden, och tänka sig det blev en jul i våra stugor detta året också! Årets Traktorrace helt ovisat innan någonstans alls, missa inte detta! 

Share on Facebook