Bön för bygden

Idag kl 18:00 i Immanuelskapellet i kyrkbyn eller strax öster om, om vi  nu skall vara pettimetriga. Tredje advent är det som gäller och igår var bygdenytt.se i ett fullsatt bönhus mitt i hjärtat av bygden, Sabbatsberg. Luciafest med efterföljande fika, lotterier och julauktion. För er som inte var på plats och t ex tittade på Nobelfesten så missar ni verkligen något. Nog för att knappt sittplatserna räckte till men ändå, vilket närodlat luciatåg vi fick se. Stort stort tack till alla inblandade detta värmer verkligen in till hjärteroten. Ett extra tack till Nils-Gunnar (allt-i-allo) Lars-Gösta (auktionist) och Pernilla (Luciatågsansvarig) m fl m fl men sträck på er dessa kvällar är numera en viktig tradition i vår bygd! 

Sen får ni alla “be en bön” för undertecknad för idag börjar min vecka av sju utmaningar. Ja ni kommer kunna följa allting i efterhand här om ni inte tänkt se någon utmaning live. 13:00 Backahallen, först ut Badminton! 

Share on Facebook