Musikhjälpen 

Nu är den igång på allvar och buren ligger i kommunen där allting mer eller mindre händer är i samma kommun där bygden verkligen är på allas läppar. Se bara bilden nedan när bygdens kamel charma alla kommunbor. Eftersom denna sida är opolitisk utifrån reklam för partier och alla vill inte skänka via min populära kampanj. Då har bygdens skola numera igång en digital bössa likaså. Hur du skänker spelar mindre roll, skänk en slant det är det viktigaste. Huruvida bygdens kapell igår bad en bön eller ej för mig vet jag inte men likt Stig-Helmers film nr 4 när hela den skotska församlingen bad för Stig-Helmer och mirakel skedde. Min utmaning har jag lovat er läsare att följa och den har gått oförskämt bra. Kennet Nilsson och Lennart Bondeson fick öppna plånboken efter att ha sett sig besegrade i badminton och bowling. Fortsättning följer……….

Share on Facebook