Julmarknad ikväll 

Jajemen ikväll är det dags för femte året i rad med denna populära närodlade julmarknad. Många har frågat mig både det ena och det andra om kvällens marknad. Jag har faktist tro det eller ej nollkoll, nåja efter två sms med årets ansvarige Tony Fridholm och Co (övrig föräldrar till bygdens sjätteklassare) vet jag ju lite. 6-7 utställare lite färre än ifjol men bl a BygdeTV, ESK och julgransförsäljning är på plats m fl. Fika finns att köpa som vanligt i idrottshallen. Utställare kommer till 17:00 och 18-21 är årets marknad öppen. Kom, handla och trivs med grannar, vänner och utsocknes för här arrangerar vi det mesta. Varmt välkomna hälsar alla kopplar till klass 6 i bygdens skola. Hjälp till att sprida detta i alla olika kanaler för inga lappar är uppsatta eller utdelade utan maillistor och sociala medier har klassföräldrarna använt sig av, dvs framtidens lösningar för morgondagens generation. 

Share on Facebook