Fyra av sju 

Jag har ju lovat er uppdateringar gällande veckans utmaningar fast med den media “hype” och idag buren besök så håller nog många av er reda på detta ändå verkar det som. Om det rullade på efter två dagar så kärvade det lite i maskineriet så efter fyra dagar är det nu utjämnat till 2-2. Segrar i badminton och bowling samt nederlag i bandystraffar samt futsalstraffar. Nu är det bara upp på “hästen” igen inför torsdagens utmaning som skämtsamt på 90-talet kallades “moderatbandy” dvs golf. 

Finfin artikel i kommunens julbrev om vad som händer på landsbygden. Känns vemodigt men allt har sin tid och BygdeTV kommer leva länge i folks minnen utifrån youtube och alla dvder. Ni som vill ha leverans till jul måste tjoha till senast i helgen så allt hinna med och var säkra före det osäkra om du vill äga alla tre klenoderna som samlarex. Rusen tack till er alla som redan i tisdags började handla av oss via Kurt, ni är guldvärda verkligen! 

Share on Facebook