Folkstorm 

Nåja men en del besvikna bygdebor som ville haft en signering av på BygdeTV 3 som har det på 2:an och 1:an innan. Tro det eller ej men fullblodsproffset gör en sista (?) bygdeTV framträdande för att julen skall slå in i bygden nästa lördag. Kl 17:00-19:00 nästa torsdag om en vecka kommer vi tjöta med bygdebor och andra hugade människor som vill köpa signad dvd eller bara snacka skit, säga hej, tacka för tre år där bygden verkligen satts på kartan! Detta är så färskt att lokalen ännu inte är spikad, Boråsbon med mor sin i Frövi gästspelar inför julen i bygden. Missa inte detta, ca 200 filmer av trean kvar. 100 av tvåan och nada-noll av den historisk ettan. Senast helgen kommer platsen levereras här i bygdenytt vart vi hänger så håll utkik. Allt för att dokumentera en blomstrande (lands)bygd där kraften kommer inifrån och utveckling sker lokalt! Återigen ett beslut framtaget av era läsarreaktioner via mejl och pepp att ni vill ha en “sista kväll med gänget”. Har ni redan köpt en och vill ha den signerad så självklart, ta med den och titta förbi. Ingenting är omöjligt och flexibilitet och tasigförsamhet skall prägla bygden. 

Share on Facebook