Bygdens bössa

Med endast 36h kvar tills buren öppnas och programledarna kommer ut på kärlekens torg med en totalsumma. Imorgon söndag kl 20:30 äger det rum. Idag lördag blev det vilodag för mig i kommunalrådsutmaningen pga sjukdom. Sista kampen sker på söndag 12:30 på torget vid buren med ett schackbräde. Även detta har kopplingar bortsett mig till bygden så klart. Allt börjar ju här, domare denna sista insats är ingen mindre än bygdens schackorakel Jan-Olof-Lindh. Sista chansen att fysiskt lägga i bössan bredvid bordet sker där och då innan den lämnas in strax efter 13:00. I kampen står det numera 3-3 totalt efter vinst i äventyrsgolf och förlust i Vinterboccia. 

Länkar här inte till partiets bössa (nej nej) utan istället till bygdens skolas bössa, ge ett bidrag stort eller smått för att barn i krig skall få gå i skolan. Då passar bygdens skolas initiativ väldigt bra i årets tema och sammanhang; 


Bygdens musikhjälpenbössa, ge ditt stöd till en varmare värld! Tänk att fem minuter på lunchen i onsdags gav sånt avtryck att fd klasskompisar, en Nynäshamnsbo (med sommarstuga här) och flera bygdebor hade sett inslaget live från “buren”. #respektochkärlek 

Share on Facebook