Rörd, mållös och stolt

Det samlades verkligen in stora och små bidrag överallt den gångna veckan. Det var verkligen fredagsfeeling över en hel lång grå vecka i december. Människor var trevlig, pratsamma det bubblade överallt av engagemang och hjälpsamhet. Det samlades på bygdens skola, av fårfarmare, lantbruk, landsbygd, idrottspersonligheter, kommunens anställda, på gym, på bensinmacken, i affären, via diverse digitala bössor på nätet. #awesome

Min utmaning följdes avslutningens dagen av ett publikhav på stadens torg. Tillsammans med årets länsmästare i schack som domare och rådgivare samt följt av lokalmedia avslutade jag med en seger och totalt 4-3 i den lättsamma utmaningen mellan mina kollegor. Förtroende skapas via ansvar, lyssnade ledarskap och tillit. Sen måste man våga bjuda på sig själv, vara mänsklig, våga göra fel och ha förbaskat roligt. 

Kort och gott det samlades överallt för att barn skall ha rätt att få gå i skolan. 

Share on Facebook