Midnattsmässa 

Inte ens på självaste julafton sitter bygden still, det om något kännetecknar vårt område rätt såväl. Midnattsmässa med Ervallakören start kl 23:00, arrangör bygdens församling. Vill också passa på att tacka de som kom och “tjöta” med oss igår kväll i kapellet. Det såldes signerade skivor såväl på plats som via sociala medier, helt galet. Vi kör samma pris året ut som på torsdagskvällen, dvd 2 och dvd 3 för endast 300:- till årskiftet. Endast trean så gäller 200:- så långt lagret räcker och ni som nu i efterhand börjar fråga efter ettan så såldes den slut redan första julen. Superlativen haglade och vi är riktigt nöjda över inte bara en film, inte heller två utan helt osannolika tre stycken filmer om bygden som en person i bygden pratade t om om ett kulturarv för famtida generationer. Det får framtiden utvisa, vi hade förbaskat kul vart fall och gott fika bjöd Rune och Co på också! 

Share on Facebook