Mellandagarna 

Dags att summera ett 2016 som medialt är och nosar på det succéartade jubileumsåret 2015. 2015 var det fokus och full kraft på fem unika datum i bygden. 2016 var mer ett lagom år hela tiden med fler nedslag över alla 12-månaderna……….

Derby på nationaldagen samt uppvaktning av nya bygdebor, traktorrace, rally, midsommarfest, valborgsbrasa, midnattsmässa, minnesgudstjänst, skolans discon och kulturgårdens alla arrangemang, gospelkonsert i adventstid, riksdagsbesök i bygden, Idolvinnaren (Martin-2015) uppträdde i en loge mitt i bygden, Järle marken med diverse föreläsningar och Skördemarknad samt cafe med ångtåg hela sommaren, ungdomsfotboll på Lyckevallen, bad vid Norsebäck, vandring i Skärmarboda, upptäcksfärd kring Hålahult, cykel i bygden, skridskor på rinken (jan-feb-16) schackframgångar, afterrace med “idol-Linus”, småföretagare runt om i bygden med julmarknad vid skolan samt företagsmässa vid Dyltatorp, gökotta, lucia med julauktion, hembygdsgårdens dag, sensationell fiberutbyggnad, etapp 1 (klar) & 2 (pågår) samt kyrkbyn (klar), bygdeTV 3, mediasuccé, Hästtävlingar, LRF-utflykt, företagarträffar, biodlare, ungdomsgård, barngymnastik, självförsvar, göbbabandy, dambandy, hälsopass, söndagsskola, syjunta, församlingens kör, allsång, sommarkonsert i kyrkan, fackeltåg Nordansjömötet, studiecirklar, författarbesök, fotbollsskola, bokbil, glassbil, postbil, sopbil, skolbuss, länsbuss, turistbuss, rälsbuss, båtklubben i Furunäs, islandshästar, kanot, båt, flotte, bygdens skola växer, bygden sätts på kartan, idélla eldsjälar, tasigförsamhet, åsikt är en sak, handling en annan, se allt det goda som händer och listan kan göras ännu längre. Se inte allt som inte sker, för i så fall få det att ske. Stolt bygdebo inklusive dig, sträck på dig än en gång!!!

Share on Facebook