Fem år i rad 

Ja ni är några styckna som minns och kan er historia kring bygdenytt. Vart fall som under sön/måndags fm gratulerade till ett helt galet jubileum. Den 1/1-2012 skrevs det första inlägget i denna interaktiva anslagstavla. För er som minns innan så fanns bygdenytt i över 10år innan som vikt a4 utdelat i era brevlådor 4gg/år. (Ett i kvartalet) Har kvar första numret hemma i bokhyllan, så att sprida snabba nyheter, händelser och datum över bygden firade  egentligen 15år igår. Hur länge galenskapen med ett inlägg om dagen kommer hänga i vet jag inte men att vi under 2017 skall passera en miljon unika besök det kan vi vara överens om. Sen är detta behövligt då ni läsare reagerar och tipsar om saker och ting för om inte bygdebor och besökare inte vet vad som händer i bygden, hur skall de då veta att vårt område är så levande och blomstrande med en stolthet få förunnat ? 

Sug på den så skall jag försöka hitta på något sätt att fira detta på,  10år i pappersvarianten, 5år som helt tokiga och unika inlägg varje dag, tre år med BygdeTv och över 30 olika avsnitt, jo jag tackar ja här sker det andra pratar om för bygden framför allt. 

Share on Facebook