God start 

2016 slutade medialt och 2017 kunde inte börja bättre utifrån bygden på länets karta. Därmed kilade det iväg ett gäng filmer till för fullblodsproffset Niclas Lindahl. Ettan tog ju slut direkt första vintern, tvåan och trean finns det kvar av ännu. Vi vill här också tacka alla tittare som dels peppat oss men även möjliggjort denna unika satsning. Inte ens vi själva trodde på 35-talet avsnitt med över åtta timmars film från vår bygd. Tänk då på att det finns människor som säger att et inte händer något på (lands)bygden. Vi har genom detta motbevisat det och fått lovord från nästintill hela landet under dessa tre säsongerna. När filmerna är slut är de slut men fram tills dess säljs de till först till kvarn principen! Håll tillgodo för framtida generationer, bygden framför allt! 

Share on Facebook