Hälsopassen

Dags att återigen anmäla er till bygdens populära hälsoträningar på onsdagar. Det som startades för 11 säsonger sen när grannfrun undra om det inte var dags att hitta på något här ute hos oss. Sen dess har det rullat på med inledningsvis zumba och boxning men numera Tabata, Cirkelfys och konditionsträning. Vårens pass är totalt 15st sträcker sig mellan 18/1-25/4 kostar totalt 300:- för hela våren -17 och medlemskap i ESK krävs. Ingela, Jessa och Emma är de som under våren kommer vara ledare / instruktörer och vill du vara med eller få mer info om detta så mejla till lyckevallen@hotmail.com. Saker och arrangemang som det i bygden finns en efterfrågan för skall absolut fixas till, detta är ett typ exempel samt barngymnastiken mm. Finns intresse skall vi göra allt i vår makt för att genomföra saker och ting på hemmaplan här i vår bygd. 

Share on Facebook