När snön kommer 

Och kylan då kommer frågorna. Om två huvudsakliga vinteraktiviteter; skidspår i bygden samt rinkens spolschema. Vi börjar med skidspåren så kommer Ervalla SK vid tillfälle dra upp ett spår ca 1,1km på Lyckevallen. Vi kommer också på tisdag (styrelsemöte) utse en dag i jan / feb för årets Ervallarännet och hoppas det i år går att genomföra. För övrig spårdragning i och omkring bygden kontakta Tony Fridholm (Företagarna) som har en släde för bygdens räkning. Alla spår som dras och meddelas bygdenytt kommer läggas upp för alla bygdebor och besökare. Rinken är som många påpekat idag plogad och schema för spoling hänvisas till Anders Dahl som när det är klart anslås likaså här för allas vetskap. Snön och kylan har kommit, för hur länge tvistar de lärde men bygden rustar för vintersport och undertecknad återkommer allt eftersom och speciellt när datum är satt för skidloppet. 

Share on Facebook