Skolstart 

Tisdag 10/1 är det idag och klockan 08:00 ringer åter klockan in för årets första lektion. För bara ett par veckor sen var det mycket av årets sista. Nu är det mycket av det omvända dvs årets första. För exakt fem år sen skrev bygdenytt som en nyvaken anslagstavla i bygden om skolstarten vt-12. Nyheten då var kompisgungan som elever och personal fått delaktigt äskat från Barn och utbildning. I höstas vet ni att jag skrev om barnens önskningar återigen via idrottsläraren slagit in och blivit beviljat, denna gången av kommunstyrelsen. Nu är den på plats gagabollsboxen. När delaktighet, ansökan blir verklighet då kommer den decentraliserade kraften underifrån istället för att någon skulle sagt detta skall ni ha och inget barn / personal skulle vilja haft det på skolgården. Håll tillgodo fortsättningsvis också och var på tå när det är dags att ansöka om lite “grädde på moset”. 

Share on Facebook