Ervallarännet 

Tittar man ut genom fönstret idag så blir det ju inget lopp i år heller. Inställt ifjol efter att vi innan dess kunnat kört flera år i rad. Nu är loppet spikat av ESKs styrelse med släkten Norsebäck som stab; söndagen den 5/2 kl 10:00. Då lär ju väderleken vara med oss men nu har alla ett datum att sprida till bygdens alla skidentusiaster. Ca längd på sträckorna är yngsta klassen ett varv ca 1,1km. Mellanungdomarna kör två varv ca 2,2 km och vuxna åker ca 5km. Fina priser kommer finnas då många företagare vill vara med och skänka lite av varje till denna tävling där gemenskapen är i första rummet och tävlandet i andra rummet. Lyckas vi genomföra skidorna kommer fjärde upplagan av bygdeklassikern gå avstapeln med datum för cykling, simning och löpning under året. Valla skidorna vet ja, det kanske blir vattenskidor om inte annat. Skämt och sido den 5/2 hoppas vi vädergudarna är med oss! 

Share on Facebook