Årets lantislista

Stolt och ödmjukt tacksam till er alla som nominerat mig till detta. Jobbar som vanligt hellre på i det tysta och visar på resultat i verkligheten före snack och pajkastning. Uppskattning och uppmuntran behövs alltid även om man gör sitt jobb oavsett för en modernare landsbygd tillsammans med en hållbar stad. Alla ni som under torsdagen hörde av sig på ett eller annat sätt kommer jag återkoppla till i helgen, ni var ju knappast få när hela listan blev känd. Från en 9e plats 2015 till en 6e plats 2016 så vi fortsätter väl att vara sig själv, gnugga på och lyssna på människor och deras behov. Vart fall en glad överraskning på en annars slaskig mulen torsdag i januari. Ni är otroligt många runt om där ute som ligger bakom allt detta smicker i en motivering som bara den har stenkoll på mitt 2016 från en rikstäckande tidning. Tusen tusen tack och detta ger råg i ryggen ska ni veta. 

Share on Facebook