Öppnar nya dörrar

Fredagen och i viss mån ven idag lördag har väldigt många hört av sig och ungefär i devisen som Radio Örebros reporter var inne på, två år i rad topp-10 samt förbättring båda åren på listan. 09:00 igår var det radiointervju samt ett par bokningar om framtida reportaget om allt man gör konkret i vardagen. Många har också hört sig för med nya idéer och förslag för ännu fler innovativa saker för en modern landsbygd och ett nätverk för större omvärldsspaning för att sprida goda exempel oss i mellan. Man önskar i dessa frågor att man har mer än dessa 24h då det är så mycket man skulle vilja ta sig an och slutföra. Jag ger mig inte in i något som jag inte tror på och har tid att ta i mål, verkstad och handlingskraft är min melodi före åsikter och tyckande. Flera har frågat om hela listan och den kommer på länken nedan och jingeln “läsarfavorit” syntes enbart i pappersvarianten! 

Hela listan 2016

Share on Facebook