Justering träningstider 

Imorgon tisdag drar återigen ESKs samtliga ungdomslag igång tränandet igen. Nedan kommer ni se att de tre gängen med respektive ledare har lite justerade träningstider kommande vår innan det ev är dags för Lyckevallen i april månad. Detta gäller nu mellan jan-mars och kontakta ev lagets ledare om ni funderar över något speciellt; 

Bollkul, 5-6 åringar (Svante & Annika) tisdagar 17:00 – 17:45. 

Knattelaget, 7-9 åringar (Henrik & Peter) tisdagar 17:45 – 18:45. 

Ungdomslaget, 10-12 åringar (Oscar, Torbjörn och Marcus) tisdagar 18:45-19:45. 

Det är alltså tisdagar som är den stora futsaldagen för alla ungdomslag, har du en dotter eller son som vill hänga på och spela så titta ner till bygdens idrottshall dessa tider. Frågor kring något om ungdomslagen mm ställs till klubbens allt-i-allo som guidar dig rätt; Per-Åke Sörman 070-5679564. Hjälp oss dela detta inlägg så det når skolans alla elevers vårdnadshavare samt i viss mån de äldsta i förskolan också! 

Share on Facebook