Bygdens fritidsgård

Gårn’ behöver oss föräldrar för att kunna upprätthålla sin verksamhet. Vi kommer kickstarta vårterminen med ett årsmöte den 17 januari mellan kl 17.15-17.45 i matsalen. Efter att årsmötet är klart följer ett planeringsmöte för våren kl 17.45-18.30. Alla är självklart välkomna på båda mötena eller om det ena passar bättre i schemat, är helt fritt val 😉 Det kommer sedvanligt att bjudas på smörgåstårta. Har du barn som spelar fotboll som kör igång samma kväll- slå två flugor i en smäll, kom och hör mer om vad gårn’ är för något, ta en kopp kaffe och en bit smörgåstårta under tiden. 🙂
Gårn’ söker efter en ordförande med ljus och lykta!! Ordförande innebär att du ansöker om bidrag från kommunen en gång per år(våren), skriver en kort verksamhetsberättelse om vad vi hittat på under året inför årsmötet, kallar till ett par styrelsemöten varje termin och att du tillsammans med oss andra i styrelsen representerar gårn’ utåt.

För anmälan till årsmötet och/eller planeringsmötet kontakta Maria Johansson ekorren@gmail.com eller 0709 503 863. 

Varmt välkomna!

Gårn´s styrelse

Share on Facebook