Självförsvar

Obs, börjar alltså inte ikväll utan nästa torsdag men sprid i bygden och anmäl er nedan; 

Vill du träna självförsvar? Går’n anordnar under våren torsdagsaktivitet med självförsvar som tema. Tekniker som kommer att läras ut är inspirerat av Karate, Aikido mm. Denna termin kommer vi även att träna olika tekniker med slag och sparkar där mitsar och handskar (egna) används som skydd. Observera att tekniker är fokus och målet med träningen är att ”placera genom att markera samt kunna blockera” d.v.s. teknik och precision går före kraft. Stretchning kommer också att läras ut. Klädsel är löst sittande tunnare träningsbyxor och vanlig T-shirt. Det är viktigt med god hand och fothygien i självförsvar så klippta naglar och rena händer och fötter är A & O. Första tillfället är 26/1 och tiderna är 18:30 till 19:45. Varmt Välkomna!!PS. Föranmälan är obligatorisk och blir det för få intresserade kommer aktiviteten att ställas in. Mejla till: per.larsson2@greencargo.com 

Frågor? Ring 0768140412!!

Mvh Per L & Alexander R

Share on Facebook