Återkoppling 

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, medias genomslagskraft märks direkt bland er gällande återkoppling. Först i en mindre mängd på morgonen/ fm för att kring lunch öka i med mina mått mätt stora skaror då radion intervjua mig igen utifrån platsen på “Land-Listan” gällande hur landsbygden ser ut år 2050. Mycket goda exempel från bygden kunde jag plocka fram ang service, “tasigförsamhet” och goda exempel. Dessa båda inslag finns att lyssna på via Radio Örebros hemsida och leta fram inslagen. Kul att man blir uppmärksammad över att man visar på “verkstadsjobb” och inte en massa snack / åsikter. Det blir på nåt vis ett kvitto vad man åstadkommit/ åstadkommer i bygden. Har Signe Lundholm mycket att tacka via hennes son som bilade CUFs bygdeavdelning i skarven av 80-90-talet. Han ler nu från sin plats bredvid “sankte per” när bygden slår medlemsantal och röstetal år efter år men framför allt det som skett i vår (lands)bygden genom alla dessa år. Jag kommer besöka Länsmuseet under fesbuari, gör det du också då bygden är “överallt” numera. 

Share on Facebook