Hjärtstartaren

Den av bygden inköpta dvs Ervalla SK och bygdelaget via sitt jubileumslotteri 2015. Den finns sommartid på Lyckevallen ca april – september. Vintertid kommer den finnas och den finns där nu på Myrevägen 2. Hemma hos familjen  Uddin, medlemmar i ESK har sagt att de kan ha den hos sig. På en hyfsad öppen och varm plats i pannrummet. Ulrika är nyexad sjuksköterska och Faiz entreprenör med många strängar på sin lyra. Hjälp till att sprida detta men mer som mun till mun än via sociala medier för vi vill ha bygdens hjärtstartare i fred nu i dessa dagar då man läser om att de tyvärr får lätta fötter från allmänna platser. Viktigt dock att bygdens invånare vet vart den befinner sig om olyckan ev är framme, peppar peppar ta i trä. Nog om detta, den är ju inköpt i ett steg för en tryggare bygd men visst hoppas vi innerst inne att vi aldrig behöver använda den. 

Share on Facebook