Motorfest igen

I lördags ägde SMK Örebros 100års kalas rum. Föreningen bildades 16/2-1917 just på stora hotellet. 100 år och två dagar senare på just stora hotellet firades jubileumsfesten. Dels med årsmöte på em för västra bilsportsförbundet, 99 klubbar anslutna och över 27000 medlemmar. Årsmötet avslutades med BygdeTv avsnittet om rikspokalen under stora applåder och ryggdunkningar. Efter inslaget reser sig ordföranden i klubben och säger inför hela församlingen. Ni ute i bygden kan redan nu boka in ett riktigt 100 års race ute hos er. Den 7/10 -2017 kommer jubileumsrallyt gå avstapeln och det kommer gå igenom länets stora motorbygd. Hur och vart är ännu långt ifrån klart men datumet var helt okej att redan nu sprida till alla fultionärer som gör detta arrangemang till den omtalade succé som det blivit, år efter år efter år. Så boka in lördag 7 okt, SMKs stora jubileumsfest med rallybilar alltså. 

Share on Facebook