Utveckla inte avveckla 

Först och främst; 18:30 ikväll uppföljning av studieförbundet vuxenskolans kostcirkel på Kvinnersta i sal A1. Ack så viktigt i dessa tider då förslag om förbättringar lyser med sin frånvaro från regeringen bl a. Lyssnade på landsbygdsministern som slår sig för bröstet om de saker de drar tillbaka såsom kilometerskatt mm men vi vill glädjas åt förslag för en bättre landsbygd som blomstrar. Landsbygden behöver ingen “offerkofta” här finns engagemanget, kraften och de goda exemplen. Utveckla landsbygden istället, lyssna på människor i och om kring (lands)bygden här skall det utvecklas minsann men det krävs mod, jävlaranama och ett stolt hjärta med uppkavlade ärmar. Det går om man vill och tror på saker och ting det har inte minst vi här i vårt område bevisat (om och om igen) Därav fortsätt utveckling och nej till tokiga förslag om avveckling. 

Share on Facebook