Fiber fiber fiber

Först idag, påannonseringen av schack 17:00 bygdens matsal samt 18:30 hälsopass i bygdens välfyllda idrottshall. 

I övrigt sen i helgen har det varit otroligt mycket fiberprat och frågor. Jag kommer inte före mitten av april hinna “knacka dörr” hos samtliga utan grannar efter sträckan Ervalla etapp 2 får hjälpas åt att förmå minst alla intresse Ja och ev några till att även skriva avtal. Klara inte etapp 2 samma intressesiffror som klara avtal kommer det blev ett dystert besked. Jag tror på bygden och jag tror på kraften att vi hjälps åt och fixar detta tillsammans. Jag har inte jättemycket tid över nattetid men försöker knappa in alla adresser utefter etapp 2 för att se så alla kan beställa antagen ett uppbundet paket som är subventionerat av Telia eller ett helt öppet Scanova nät enligt Örebro kommuns fasta pris till 19 900:-. Från Löt via Lyttebäck-Vassa-Kvarntorp-Lundstorp-Östanberg-Klysna-Knattorp, gå samman och prata med grannen att nu är det dags. Vi har lite olika områdesansvariga på sträckan som täcker upp om anmälningarna  inte motsvarar intresset från förra sommaren. Det är nu det händer och var och en kan enbart ansvara för sig själv. Alla markavtal mm sen i höstas inskickade och klara och en lång vägs arbete kan bära frukt. Sprid,sprid sprid! 

Share on Facebook