Sorg i bygden :(

Peppar peppar så är vi ändå hyfsat förskonade men visst kan saker även ske med bygdebor. För inte allt för längesedan en populär grävmaskinist och nu en man som skulle byta däck på bilen i bygden. Man blir helt iskall när budskapet når en om vad som skett. Kallsvetten kommer och man börja gå igenom bygden hus för hus i bilen hem från en sen invigning som snabbt läggs åt sidan. Ta hand om varandra alla där ute, i första hand går tankarna till nära och kära till den avlidne men även till alla i bygden. Livet är för kort för att leta groll, ta fram goda exempel, klappa grannen på axeln nästa gång han gjort något bra för i sämsta fall när du tänkt säga det har allting förändrats på nåt otrevligt sätt. Ingen är odödlig och vi skall alla den vägen vandra men se positivt på livet och lev varje dag som om det är den sista. 

“Always look on the bright side of life”, det är alltid lättare att gnälla och hitta fel än att kavla upp ärmarna och ta tag i saker och ting. 

Det gick många tankar runt i huvudet när man inatt tog en tur genom bygden och såg allt vackert att man blir ännu mer bestämd i sin övertygelse, att fortsätta verka för en bygd som håller ihop och hjälps åt. 

Vila i frid och till er alla andra, tänk efter före och ta hand om er alla. Denna natt ska ni veta pussade man lite extra på sina barn. 

Med en önskan om en så trevlig helg som det bara går efter omständigheterna. 

Share on Facebook