Unika besök

Då gäller det inte BygdeTV i första hand utan denna interaktiva anslagstavla. Sen miljonvallen knäcktes så har ett nytt 100 000 streck passerats och det går fortare och fortare numera. Visserligen har sidan fått väldigt mycket uppmärksamhet lokalt och riks via Lands “lantislistan” där goda initiativ belönas och uppmärksammas. Sen märker jag i inkorgen att människor i och omkring bygden vill ha info im vad som är på gång, vad dom hänt och därmed bilda en delaktighet och stolthet som bygger grundpelarna i en bygd; sammanhållning och gemenskap. Jag har inget stoppdatum utan denna sida rullar på så länge du sim läsare får någonting ut av den och mejlkorgen och besöksefterfrågan visar ju orubbligt på detta så vi gnuggar på ett tag till. Det är återigen alla ni som delar, kommenterar och sprider sidan som är de bästa ambassadörerna för bygden. Om ingen vet vad som sker i vår bygd kan ju ingen besöka allt vi hittar på, kort och gott allting börjar med oss själva. Tack allesammans för ert stöd kring landsbygdsutvecklingen! 

Share on Facebook