Bygdens nöjesfält 

Om ca 14dgr bjuder bygdens sportklubb in alla intresserade bygdebor till ett öppet utökat styrelsemöte för att diskutera året med intresserad medlemmar och andra nyfikna supportrar. Seniorlaget spelar i år igen i div. 5 med derbyn mot bl.a. Frövi, (Nationaldagen) Lillån och Lindesberg (Ervalladagen 9/9). Årets första cupmatch vann ESK med 7-3 mot Åmmeberg i helgen. Tre ungdomslag skall lotsas igenom 2017 års säsong också. P11, P8-9 samt ett nytt 5-6års gäng som tränar under året. Det händer otroligt mycket detta året då bla nya bygdebor välkomnas enligt numer en fem års tradition i samband med nationaldagsfirande firandet i bygden. Såelordningen kommer anslås här inom några veckor men värja med att besöka mötet den 5/4 och bli medlem och sponsor om du redan inte är det för jössenamn. Så mycket mer än fotboll i ESK, en passion religion och gemenskap paketerat i en bygdeutveckling i form av en läderkula som över en sommar lockar stora åskådarskaror på derbyn och ungdomsmatcher. Väl mött att bli en del av fina sommarkvällar på Lyckevallen, bygdens nöjesfält med mer eller mindre målgaranti på (nästan) alla  matcher. 

Share on Facebook