OBS; Fibermöte!

Kort varsel och inga lappar delas ut men är man ivrig så ger det resultat. På tisdag kl 19:00 kommer två expertkonsulter från öppen fiber till bygdens matsal för att svara på frågor, samla in avtal och finnas tillhands för information. Ni kommer få ett brev från öppen fiber med kallelse till onsdagens träff i kil gällande Lanna, Blackstahyttan och Ervalla 2 men vill ni åka kortare väg och få specifik info över vårt område så tjata jag ut dem dan innan till bygden. Detta för att verkligheten skall slå in och etappen gå i lås. Svaret på detta har bara ni bybor efter etapp 2 och vänta inte till sista dan utan fixa allt redan på tisdag i matsalen. Ni vet att jag gillar närodlat och detta om något är närodlad information precis som när Stadsnät informerade kyrkbyn om fiber så sker samma sak igen. Endast kallelse via bygdenytt.se; Facebook och strö sms om detta möte så knacka på och ta med grannen ner på tisdag 19:00 så säkrar vi upp etappen en gång för alla redan på tisdag kväll. Hjälp mig sprida detta till de 113 hushållen i etapp 2. (Puketorp-Lyttebäck-Vassa-Kvarntorp-Lundstorp-Östanberg-Klysna-Knattorp-Åkerby) Väl mött och trevlig helg i solskenet! 

Share on Facebook