Hjälpsam bygd

Visst blev det lappar ändå till de allra flesta hushållen i etapp 2. Det började med att undertecknad som bla under gårdagen besökte huvudstaden och fotbollslandskampen inte skulle hinna. Då hör sig flera bygdebor av sig och inser vikten av att så gott som alla i etapp 2 tecknar upp så de lovar att hjälpa till att sprida infon. Sagt och gjort, Rune Nordin fixade “biffen” f’ låt lappen och sen vart det uppdelning av områden och vips så var det genomfört enl rapporterna. Så lätt och bra jobbat när man gör saker tillsammans, fler hörde av sig och lovade att dela infon för på tisdag skall etappen banne mig säkras då gensvaret har varit fantastiskt sen anmälningsavtalet blev känt förra helgen. Tack till er alla och på tisdag kväll med start 19:00 i skolans matsal ses vi och tar nya viktiga steg in i framtiden för en levande landsbygd! 

Share on Facebook