Fotbollstisdag

Men först ut påminner vi alla på Ervalla etapp 2 att ta er till matsalen idag till kl 19:00 för mer info om nästa steg i fiberutbyggnaden. Missar du idag kan man åka till Närkes Kil imorgon men där kommer inte undertecknad vara med som samordnare så titta ner ikväll och få allting klart med närodlad information för bara vårt område. Idag tisdag så är det ju också fotboll för hela slanten i bygdens idrottshall, tre ungdomslag tränar i strid ström efter varandra med start kl 17:00 och framåt. Bygdens seniorlag solade i söndags kväll sin andra cupmatch och tog sin andra raka seger i cupen. Gruppfinal om två veckor ca på annandag påsk mot Bobby BK. Innan dessa far laget iväg på träningsläger till de småländska skogarna och sen i slutet på april drar årets “länsfemma” igång. 

Share on Facebook