Uppslutning 

Vill börja med att tacka alla som kom till bygdens matsal igår, alltså boende i området Ervalla etapp 2. Jag får väldigt mycket frågor om Avdala-Tingstorp-Bresund mm och mitt råd är steg 1 grannsamverkan, steg 2 kontakta IP only-Telia- Stadnät m fl. Fiber på landsbygden är hett så häng på medans ni kan är mitt helhetsråd. Jag kunde inte hålla mig utan åkte på öppen fibers möte idag också i Kil och våt möte igår var bra mycket mer konstruktivt, ordning och reda med info utifrån intresseanmälan-avtal-igångsättning om målet på antal kunder nås. Vänta inte till 16/4 utan skriv under avtalet ikväll så allt verkligen hinna med i processen. Jag tänker göra allt vad jag kan för att detta skall gå i mål innan det blir nåt påskfirande i bygden. Knaka på hos grannen oavsett om du bor i etapp 2 eller på andra orter i byhden som ännu inte fått förfrågan om fiber. Vi ger oss inte! 

Share on Facebook